Aconsegueix espai a la teva futura llar amb aquests pisos i cases de més de 100 m2

A la pròpia ciutat de Manresa, així com als seus als voltants hi ha a la venda interessants propietats

Pisos i cases en venda a Manresa.

Pisos i cases en venda a Manresa. / tucasa.com

CARMEN MESA / VERÓNICA SEDEÑO

Al nostre article setmanal tractarem habitatges amb espai per a tota la família, ja que tots ells disposen de tres i quatre habitacions i grans superfícies, perquè en el teu dia a dia puguis viure amb total comoditat. No deixis de visitar els nostres pisos en venda a Manresa i rodalies.

Tens una immobiliària i necessites donar visibilitat als teus immobles, vols arribar amb els teus habitatges a milers de lectors? Dóna't d'alta com a empresa a tucasa.com    i t'informem.

PISOS EN VENDA A MANRESA

PIS REFORMAT DE 4 HABITACIONS AMB VISTES A MONSERRAT

Gran oportunitat per a aquest habitatge amb reforma integral i baixada de preu. Consta d´ampli saló amb sortida a terrassa, cuina moblada, independent i equipada amb electrodomèstics, quatre dormitoris, un bany complet i un lavabo funcional. Molt assolellada a les hores centrals del dia amb magnífiques vistes a Montserrat. Disposa a més d´un petit traster a la planta baixa.

Més informació i fotografies a Pis reformat de 4 habitacions en venda a Manresa i HOUSELL té l'exclusiva de posar a la teva disposició.

Pis en venda a Manresa.

Pis en venda a Manresa. / tucasa.com

PIS DE 4 HABITACIONS A NAVÀS

Fabulós habitatge, amb moltes possibilitats de distribució de concepte obert. Té 4 àmplies habitacions, saló-menjador de concepte obert i accés a terrassa amb vistes al parc, 1 bany complet i un lavabo totalment reformats, gran cuina amb zona de menjador i sortida a un gran pati interior.

IAD ESPANYA IMMOBILIÀRIA us ofereix més informació i fotografies en pis en venda a Navàs.

Pis en venda a Navàs.

Pis en venda a Navàs. / tucasa.com

ÀTIC DÚPLEX DE 3 HABITCIONS EN VENDA A SANT FRUITÓS DE BAGES

Acollidor habitatge amb una orientació oest per gaudir de les tardes de sol. Disposa d'ampli i lluminós saló amb gran terrassa, cuina totalment independent amb galeria, tres dormitoris, bany complet i un lavabo funcional.

Més informació i fotografies en pis en venda a Sant Fruitós de Bages que t'ofereix HOUSELL.

Pis en venda a Manresa.

Pis en venda a Manresa. / tucasa.com

XALET DE 4 HABITACIONS I 3 BANYS EN VENDA A MANRESA

Finalment presentem aquest fabulós habitatge amb moltes possibilitats. Consta de 335m2 i es distribueix en tres plantes. Té 4 habitacions, 3 banys, cuina, ampli saló-menjador i cotxera.

Pots trobar més informació i fotografies a casa en venda a Manresa de la mà d' ESPAI HABITAT.

Casa en venda a Manresa.

Casa en venda a Manresa. / tucasa.com