Aquest cap de setmana l'Ítaca Manresa va recuperar el partit ajornat contra l'Alella de fa tres jornades. Així, als manresans se'ls presentava una bona oportunitat per obtenir un avantatge més gran respecte a la zona del descens i no el van desaprofitar.

Els jugadors, conscients de la situació, van sortir molt concentrats i van aconseguir un contundent 0-3 sense donar opció a un Alella molt fluix en comparació amb l'inici de temporada. Pel que fa al partit corresponent a la jornada, les coses no van ser tan assequibles per a l'Ítaca Manresa, tot i que jugava contra l'AE Aula, cuer de la competició. Els jugadors locals van protagonitzar un inici de partit nefast, fet que va aprofitar l'Aula per situar el 0-1. Però l'equip manresà jugava a casa, es va despertar i es va veure capaç de lluitar per la victòria. En un quart molt ajustat, el partit va arribar al tie-break, que finalment es va decantar pel bàndol manresà.

Així, l'Ítaca, amb 30 punts, és novè a la classificació general i es manté en la lluita per la permanència cada vegada més a prop d'aconseguir-la.