L'esquiadora igualadina Laura Orgué va assolir el graó més alt del podi en les proves individuals dels Campionats d'Espanya d'esquí de fons. La corredora catalana, que aquest any ha fet història en els Jocs Olímpics de Sotxi, va acabar primera en les proves de modalitat clàssica i estil lliure disputades a Candanchú.

En la prova d'estil clàssic, l'esquiadora resident a la Seu d'Urgell va aconseguir un temps de 24:16.12. Una altra catalana, Berta Morral, va acabar en segona posició, després de parar el cronòmetre en 26:23.54. La medalla de bronze se la va penjar l'esquiadora basca Maialen López.

Després Laura Orgué també va adjudicar-se la prova d'estil lliure i el podi el van tornar a completar Morral i López, però en aquesta ocasió es van intercanviar les posicions.

La tercera, de plata

En la prova de relleus, l'equip basc format pels dos germans Imanol i Joseba Rojo i Maialen López va pujar a dalt de tot del podi. Laura Orgué va liderar l'equip català format també per Sadurní Betriu i Mario Parodi i va aconseguir la medalla de plata, al davant d'un altre equip català.