Tocarà remuntar diumenge que ve. El Gironella no va poder aconseguir un resultat positiu a l'anada de la promoció d'ascens a Primera Catalana, en caure per 2 a 0 al camp del Morell, que mostrava una gran entrada, amb un bon grup d'aficionats gironellencs.

L'equip local va sortir amb molta força i al minut 9 ja va disposar d'una bona oportunitat amb una rematada al pal a la sortida d'un córner; el conjunt del Morell sovintejava l'àrea del Gironella, tot i que sense crear gaire perill. El col·legiat lleidatà Arroyo Zapata no ajudava gaire la reacció del Gironella amb un criteri molt casolà a l'hora de xiular les infraccions. Al minut 36, Jussi avançava el Morell en el marcador i, poc després, el porter del Gironella Noel aturava una rematada a boca de canó del màxim golejador tarragoní Samu. I amb l'1 a 0 es va arribar al descans, amb uns darrers minuts del primer temps en què el Gironella va semblar despertar-se.