Toni Elías va viure un dels millors caps de setmana que se li recorden, des que pilota a superbikes, en el Gran Premi de Malàisia, que es va disputar en el circuit de Sepang. El manresà va acabar la segona cursa, que va arribar a liderar en l'inici, en la quarta posició, i va igualar el seu millor resultat en el mundial de superbikes, que va aconseguir en la segona mànega de Jerez la temporada passada. En la sisena prova del mundial, que va representar el debut del circuit de Sepang en el calendari del campionat del món, Elías va estar molt a prop d'entrar en el podi per primera vegada, en un cap de setmana en què ha demostrat una gran progressió.

El pilot de l'equip Red Devils, que va sortir des de la quarta posició en les dues curses, va arribar a liderar la primera volta de la segona cursa fins que va aparèixer la bandera vermella en el quart gir. Un petit error el va fer caure fins la cinquena posició, però en el darrer gir va aconseguir superar Loriz Baz i acabar en el quart lloc. En la primera cursa, el manresà va fer una bona sortida i es va situar segon, però amb el pas de les voltes va anar perdent posicions fins a acabar en cinquè lloc.

Després de les dues curses, Elías es va mostrar satisfet, ja que "en les dues hem estat a davant i espero que puguem mantenir la progressió que hem mostrar últimament".