Toni Bou va deixar a tret de pedra el seu desè títol de campió d'Espanya de trial a l'aire lliure. Va guanyar la senzillíssima prova que es va fer a la localitat madrilenya de Becerril de la Sierra. La falta de dificultats va ser tan gran que l'anoienc no va fer cap punt de penalització en les dues passades que es va fer al circuit, tot i que la manca de zones complicades, sovint, fa més difícil el triomf de Bou, ja que la diferència de nivell de tots els corredors es contrau.

Tot i això, triomf sense pal·liatius davant dels dos corredors de Gas-Gas que provoca que a Bou només li faci falta sumar 12 punts en la doble prova de Peñarroya-Pueblonuevo, a Còrdova, el proper 18 de novembre, per guanyar el títol. Per tant, si no hi ha cap lesió entremig, té el campionat estatal a la butxaca.

En la cursa d'ahir, a la qual arribava després de marcar el millor temps en la classificatòria, no hi va haver color. Va fer un zero a totes les zones i assoleix el cinquè triomf en sis proves. Només se li va escapar la de Sigüenza.

Bou va admetre que «la cursa ha estat molt fàcil, tot i que entenem que han hagut de canviar algunes zones per qüestions mediambientals. En les primeres es podia fallar, i més tenint en compte que ahir va ploure, però la segona volta ha estat en sec i molt més fàcil. Feia molt temps que no acabava cap cursa a zero. Tenim el campionat ben encarat i, encara que a Còrdova hi ha molts punts en joc, només una desgràcia ens podria prendre el títol.