Un Castellebell amb moltes baixes no es va ensorrar en la visita de l'Avià, un dels equips amb més bona forma de la lliga, que va sumar la seva sisena victòria consecutiva.

Els avianesos van portar el pes del joc en una primera part molt igualada. Al minut 38 es va produir una jugada clau en el partit, amb l'expulsió de Carlos Carrasco per doble tarjeta groga. Quatre minuts després, l'Avià va obrir la llauna amb un xut potent de Tubau que el porter es va empassar després de blocar bé la pilota.

A la segona part, el Castellbell va canviar el sistema i, curiosament, va jugar millor amb deu homes. Així, quan es portava un quart d'hora de joc, Genís Sánchez, de vaselina, va fer l'empat. Amb el matx obert, l'Avià va marcar el definitiu 1-2 en una jugada molt protestada pels locals, que demanaven fora de joc.