La ràpida adaptació i la immillorable progressió que va protagonitzar el jove pilot sallentí Pau Alsina, de 14 anys, el curs del seu debut a l’European Talent Cup, va propiciar la renovació del bagenc per Artbox Team i, consegüentment, Pau Alsina iniciarà, aquest cap de setmana, al circuit portuguès d’Estoril, la segona temporada en aquesta competició. La Hawkers European Talent Cup és la categoria de la qual es nodreix el Finetwork FIM Junior GP, competició que ha esdevingut el trampolí de tots els pilots que accedeixen al mundial de motociclisme.

La Hawkers European Talent Cup 2022 constarà d’onze proves. Les que es disputaran als circuits d’Estoril (7 i 8 de maig), Ricardo Tormo (21 i 22 de maig), Jerez (2 i 3 de juliol) i MotorLand Aragón (8 i 9 octubre) es compondran de dues curses puntuables, mentre que les que es desenvoluparan al circuit de Barcelona-Catalunya (12 de juny), a l’Autòdrom d’Algarve (17 de juliol), així com altra vegada a Xest (30 d’octubre) inclouran només una única carrera.

Aquesta pretemporada, Pau Alsina ha millorat notablement els seus registres en els tests efectuats als circuits de Calafat, Xest i Estoril.

L’equip del sallentí, Artbox Team, aixopluga, enguany, a tres joves promeses més. El pilot hongarès Soma Görbe, de 16 anys, competirà a la Finetwork Junior GP i a la Moto GP Red Bull Rookies Cup. El belga Lorenz Luciano, també de 16 anys, compaginarà aquesta segona competició amb la Hawkers European Talent Cup, mentre que l’australià Angus Grenfell, de 15 anys, serà el company d’equip de Pau Alsina.