BÀSQUET

El Baxi posa Sima i Vaulet a la llista de tempteig

El club manresà té dret a igualar qualsevol oferta que els facin en els propers tretze dies als dos jugadors que acaben contracte

Juampi Vaulet podria continuar al Baxi si el club iguala qualsevol oferta que un altre club faci per ell

Juampi Vaulet podria continuar al Baxi si el club iguala qualsevol oferta que un altre club faci per ell / P. CASTILLO/ACB PHOTO

REDACCIÓ

L'Associació de Clubs de Basquetbol (ACB) ha donat a conèixer aquest matí la llista de 22 jugadors subjectes a dret de tempteig, entre els quals hi ha l'aler argentí Juampi Vaulet i el pivot català Yankuba Sima, del Baxi Manresa. Aquests jugadors han finalitzat la relació laboral amb els seus clubs, però aquests tenen dret a incloure'ls en aquesta llista: això implica que, durant tretze dies a partir d'avui (fins al dia 14 de juliol), qualsevol club els hi pot fer una oferta, però el club amb el que han acabat el contracte té cinc dies per igualar-la i quedar-se el jugador.

Llista dels jugadors subjectes a dret de tempteig

Llista dels jugadors subjectes a dret de tempteig / ACB

D'altra banda, l'ACB també ha anunciat la llista de jugadors que han manifestat el desig de tornar a l'ACB.

Llista de jugadors que volen tornar a l'ACB

Llista de jugadors que volen tornar a l'ACB / ACB

Els jugadors amb (1) són els que poden fitxar lliurement per qualsevol equip -en el cas de Marc Gasol és clar que retornarà a l'elit amb el seu CB Girona- perquè el seu club d'origen no manté la seva oferta qualificada.

L'Obradoiro haurà de prorrogar el contracte amb Caloiaro si aquest no rep cap oferta d'un altre equip de l'ACB.

Els jugadors amb (3) són els que queden subjectes a una oferta qualificada del club d'origen, a l'espera si hi ha ofertes de tercers per a ells.

Per a Caloiaro i els jugadors (3) regeixen els mateixos terminis que per als jugadors de la primera llista.