El misteriós missatge d'Amrabat a Instagram: possible fitxatge del Barça?

El marroquí, en l'òrbita del club català, ha penjat una història amb la frase "Ves per això ara, el futur no està promès a ningú"

Fotografía d'arxiu d'Amrabat

Fotografía d'arxiu d'Amrabat / Agències

Redacció

Segons el diari esportiu Sport, Sofyan Amrabat entra dins dels plans del FC Barcelona. Després de tenir grans actuacions al Mundial de Qatar 2022 i ser una peça clau per què el Marroc arribes a les semifinals de la copa del món, diversos grans clubs europeus s'han interessat pel migcampista marroquí. Els de Joan Laporta no haurien sigut menys i, de fet, ja haurien fet una oferta formal a la Fiorentina, equip actual de l'internacional marroquí.

Tot i això, Xavi ha sigut conservador a la roda de premsa prèvia al partit que es disputarà al Benito Villamarín aquest dimecres dient que "em sembla un bon futbolista, però de noms que no són de l'equip no puc parlar". De tota manera, el tècnic del Barça ha puntualitzat que veu "compensada la plantilla malgrat les tres baixes".

Per altra banda, Amrabat sembla mostrar predisposició a vestir-se de blaugrana, almenys així ho ha insinuat al seu compte d'Instagram amb el text "Go for it now. The future is promised to no one" que traduït al català, té un significat de "Ves per això ara, el futur no està promès a ningú", deixant entreveure el seu, més que probable, desig de lluir la camiseta blaugrana.

Imatge de l'historia d'Instagram d'Amrabat

Imatge de l'historia d'Instagram d'Amrabat / Instagram / @sofyanamrabat

Sigui com sigui el desenllaç d'aquest cas serà proper, ja que el mercat de fitxatges d'hivern tanca aquest dimarts a les 23:59 hores.