BÀSQUET / LLIGA ENDESA FEMENINA

El Cadí s'imposa a Sant Sebastià

El conjunt de la Seu d'Urgell derrota l'Euskotren per 55-63 i suma la desena victòria amb un bon debut de la base Vucetic

Paula Strautmane controla l'esfèrica en el partit d'aquesta tarda

Paula Strautmane controla l'esfèrica en el partit d'aquesta tarda / IDK EUSKOTREN

Redacció

EUSKOTREN-CADÍ LA SEU, 55-63

Euskotren: Estebas 8, Rodríguez 5, Cuic 11, Brown 12, Coulibaly 3 -cinc inicial-, Cardaño 6, Dembele 10 i Soriano. Tirs de 2: 15 de 38. Tirs de 3: 6 de 13. Tirs lliures: 7 de 8. 24 rebots (20+4); 18 faltes.

Cadí La Seu:  Ramette 5, Watts 6, Strautmane 2, Kovacevic 6, Tunsull 10 -cinc inicial-, Vucetic 12, Raventós 8, Soler 2, Bahí 10 i Brotons 2. Tirs de 2: 21 de 41. Tirs de 3: 5 de 14. Tirs lliures: 6 de 9. 27 rebots (24+3); 16 faltes.

Àrbitres: Ángel Antonio Albacete, Rodrigo Garvin i Áitor Gómez.

Parcials: 21-15. 36-31. 46-49. 55-63.

En un pols entre dos equips de la zona mitja de la classificació, el Cadí La Seu ha sumat els punts a la pista de l'Euskotren i s'ha anotat la desena victòria del curs. El nou fitxatge de l'equip català, la base montegrina Jelena Vucetic, ha debutat amb 12 punts, que han contribuït a un triomf que s'ha concretat al segon temps després d'un primer de domini local.

La mala ratxa del conjunt que dirigeix Jordi Acero semblava que es perllongava en una primera part en que les locals han demostrat més intensitat. Però en els darrers vint minuts, el Cadí ha pujat una marxa el joc a les dues anelles i ha capgirar el resultat.