HOQUEI PATINS / OK LLIGA

L'Igualada Femení Grupo Guzmán no surt del mal moment

L'equip cau a la pista del Liceo per 3-1 i no pot fer un pas endavant en la pugna per sortir de la zona de descens

Helena De Sivatte condueix la pilota, en un partit jugat aquesta temporada a Les Comes / ARXIU/OSCAR BAYONA

Redacció

DEPORTIVO LICEO-IGUALADA FEMENÍ GRUPO GUZMÁN, 3-1

Deportivo Liceo: Caretta, Gaete, Sanjurjo (1g), Garrote (1g), Paz -cinc inicial-, Martín, Yáñez, Rubio, Diz (1g) i Escalas (p).

Igualada Femení Grupo Guzmán: Navarrete, De Sivatte, Angrill, Miret, Mas -cinc inicial-, Batlle (p), Herrera (1g), Martín, Bricollé i Balcells.

Àrbitre: Nicolás Morandeira.

Gols: 0-1 Herrera, min 18. 1-1 Sanjurjo, min 22. 2-1 Garrote, min 34. 3-1 Diz, min 45.

La trajectòria de l'Igualada Femení Grupo Guzmán no millora. La visita a la pista del Liceo no ha donat cap rèdit en forma de punts i el conjunt anoienc ha perdut per 3-1 tot i que s'ha avançat en el marcador. Tot i la bona notícia de la derrota de Las Rozas, que ha rebut el potent Vila-sana (2-3), l'Igualada continua penúltim i amb set jornades per endavant per intentar capgirar l'adversa situació i evitar el descens de categoria.

Un gol d'Herrera al minut 18 ha donat esperances a les igualadines, després d'un inici sense un dominador clar. L'avantatge, però, només ha durat quatre minuts, fins que Sanjurjo ha restablert l'equilibri en el marcador. Tot i la necessitat de sumar punts de forma imperiosa, l'atac anoienc s'ha quedat sec. Garrote, en el 34, i Diz d'un fort xut exterior en el 45 han sentenciat un duel que deixa les gallegues còmodament instal·lades en zona de play-off i l'Igualada en un atzucac. Dissabte, vinent, a Les Comes, una altra final contra el Sant Cugat.