WATERPOLO / LLIGA CATALANA DE 1A DIVISIÓ MASCULINA

Triomf treballat pel CN Manresa en la cloenda a casa

El conjunt que dirigeix David Torilo venç l'AE Santa Eulàlia per 11-9 en l'última jornada de la primera fase tot i que té pendent un ajornat a la piscina del Creu Groga

El partit no es va decidir fins el darrer minut

El partit no es va decidir fins el darrer minut / SIMON NOGUERA

Redacció

CN MANRESA-AE SANTA EULÀLIA, 11-9

CN Manresa: Cruz, Fernàndez (3g), Puerta (2g), Lafoz, Serra (2g), Muns, Mayol, Leon, Pelegrín (1g), Noguera (2g), Estany (1g), Rey i Fernàndez.

AE Santa Eulàlia: Montoro, Lara, Massó (1g), López, Rosa (1g), Arjona, Ufenast, Ferrando (2g), Luengo (1g), Plazas (2g), Cubells (2g), Argentem i Weiland.

Àrbitres: Genoveva Copoví i Assumpció Serra.

Parcials: 4-1, 3-3, 1-2, 3-3.

El CN Manresa va tancar la fase regular amb una victòria difícil contra l'AE Santa Eulàlia, tot i que divendres vinent jugarà el partit pendent a la pista del Creu Groga de Calella. Tot i que es van avançar per 4-1 al final del primer període, amb gols de Serra (2), Noguera i Fernández, el conjunt de l'Hospitalet, tercer classificat, no li va perdre la cara a l'enfrontament.

Líders i classificats per a la fase d'ascens, els manresans, entrenats per David Torilo, tenen la fita de fer un 14 de 14, signar una temporada perfecte amb tots els partits guanyats. A la mitja part, van arribar-hi amb els mateixos tres gols de marge, 7-4, essent Estany i Fernández (2) els autors de les dianes en un segon parcial on els locals van errar un penal.

Tot semblava dat i beneït, oimès amb el 8-4 de Pelegrín, però dos gols seguits dels visitants van encendre la llum de la incertesa (8-6). El darrer període es presentava de pronòstic imprevisible, sobretot perquè el Sant Eulàlia es va situar a només un gol en tres ocasions (8-7, 9-8 i 10-9). Puerta i Noguera van marcar per mantenir l'avantatge i, finalment, a 33 segons pel final, Puerta de nou va anotar i l'11-9 ja va ser inamobible.

PARTITS PENDENTS

Creu Groga-CN Caldes (jornada 2). 25 de març, a les 12.30 h

Creu Groga-CN Manresa (jornada 8). 24 de març, a les 20.30 h

Geieg-CN Banyoles (jornada 13). 25 de març, a les 19 h

CLASSIFICACIÓ

  1. CN Manresa..................26
  2. CN Olot......................... 20
  3. AE Santa Eulàlia ..........18
  4. CN Caldes.....................16
  5. CW Sant Adrià..............10
  6. Geieg..............................8
  7. Creu Groga.....................5
  8. CN Banyoles..................3