Futbol/Lliga Santander

L'intercanvi de cops resulta fatal per a l'Espanyol a Vila-real (4-2)

Els blanc-i-blaus ja queden a més d'un partit de distància de la salvació víctimes del potencial ofensiu groguet

Joselu es lamenta a terra mentre el Vila-real celebra un dels gols de Capoue

Joselu es lamenta a terra mentre el Vila-real celebra un dels gols de Capoue / Domènec Castelló/EFE

Agències. Vila-real

L'Espanyol continua anant disparat cap a Segona Divisió després de caure derrotat aquest dijous a La Cerámica (4-2) davant d'un Vila-real amb més recursos ofensius. L'equip de Luis García, a més, queda a més d'un partit de la salvació, que ara marca el Cadis amb quatre punts més. Davant de la situació, és vital guanyar l'altre equip que ara ocupa zona de descens, el Getafe, que és a tres punts, diumenge a l'RCDE Stadium.

Els blanc-i-blaus han resistit durant tota la primera part i s'han pogut avançar amb una rematada de Puado a la sortida d'un córner abans del descans. Però els groguets ja no perdonarien a la represa. Capoue ha obert la llauna amb un xut llunyà i, en plena allau local, l'àrbitre ha indicat penal per mans de Montes. Pacheco ha parat el penal a Parejo, però no el refús al mateix jugador.

L'Espanyol ha vist aleshores que calia anar endavant i Braithwaite ha aprofitat una relliscada de Pau Torres per donar l'empat a Joselu. Però el Vila-real tenia una altra marxa. Nicolas Jackson, en una penetració, i Capoue, amb un altre xut, han destrossat les il·lusions d'uns pericos que, a més, han perdut Edu Expósito, expulsat amb vermella directa per una entrada a Chukwueze.

VILA-REAL CF: Reina, Foyth, Mandi, Pau Torres, Alberto Moreno (Pedraza min 91), Parejo, Capoue, Samu Chukwueze, Lo Celso (Terrats min 94), Yeremy Pino i Jackson (Baena min 93) 

RCD ESPANYOL: Pacheco, Calero (Simo min 76), Montes, Sergi Gómez, Óscar Gil, Vini Souza (Melamed min 85), Bare (Edu Expósito min 67), Darder, Puado (Pedrosa min 85), Braithwaite i Joselu 

ÀRBITRE: Soto Grado (La Rioja). Va amonestar els locals Jackson i Pino i els visitants Calero, Puado, Montes i Óscar Gil. Vermella directa a Edu Expósito (min 95)

GOLS: 0-1 Puado min 45, 1-1 Capoue min 53, 2-1 Parejo min 63, 2-2 Joselu min 73, 3-2 Jackson min 80. 4-2 Capoue min 92