ATLETISME/CURSES D'ULTRAFONS

Meritòria actuació dels especialistes en curses d'ultrafons Clara Bozzo i David Preñanosa a la Transvulcània de La Palma

La corredora santvicentina va signar la 24a posició a la classificació general femenina i el seu company a l'Avinent CA Manresa la 85a a la masculina

David Preñanosa i Clara Bozzo van reeixir a les Illes Canàries

David Preñanosa i Clara Bozzo van reeixir a les Illes Canàries / AVINENT CA MANRESA

Els especialistes en curses d’ultrafons de l’Avinent CA Manresa David Preñanosa i Clara Bozzo van protagonitzar, dissabte, una reeixida participació a l’edició d’enguany de la Transvulcània, una de les curses d’ultramarató de muntanya més dures del calendari internacional. La prova que es desenvolupa a l’illa de La Palma consta d’un recorregut de 72 km amb un desnivell positiu acumulat de quasi 4.625 m. La sortida s’efectua des del far de Fuencaliente i, després de pujar al cim del Roque de los Muchachos (2.428 m), els atletes finalitzen la prova a la població de Los Llanos de Aridane. Clara Bozzo va signar la 24a posició a la classificació general femenina amb un registre de 12 hores, 05 minuts i 53 segons i va assolir el sisè lloc a la categoria M40. Per la seva banda, David Preñanosa va aturar el cronòmetre després de 10 hores, 20 minuts i 31 segons. El santvicentí va ocupar el 85è lloc a la classificació general masculina i va ser l’onzè entre els corredors M45.