La rajadellenca Marta Muixí acaba quarta en la Trail 100 d'Andorra

La bagenca ja va ser bronze en la Trencacims de Paüls, que oficiava com a estatal per autonomies de curses de muntanya

Marta Muixí va dur a terme una gran actuació en la prova d'Ordino

Marta Muixí va dur a terme una gran actuació en la prova d'Ordino / Gabri Amorós

Redacció. Manresa

La corredora rajadellenca Marta Muixí va acabar en quarta posició, i segona del seu grup d'edat, en la Trail 100 Andorra, puntuable per al circuit UTMB i que es va disputar a Ordino. Muixí va completar la cursa, de 105 km i 6.900 metres de desnivell positiu, amb un temps de 18 hores, 52 minuts i 39 segons, a menys de tres minuts del bronze, que va correspondre a l'hongaresa Ildiko Wermescher. L'or va ser per a l'austríaca Esther Fellhofer, amb un temps de 17.13.03, seguida de la xinesa Wu Yuanyua, de mateix grup d'edat que Muixí, amb 18.44.47.

La corredora del club Collbaix-Celler del Molí va haver de superar un esquinç de turmell a l'inici de la cursa i es va arribar a situar segona a 35 km de l'arribada, però al final va perdre dos llocs. Muixí ja va ser bronze per seleccions autonòmiques en l'estatal que es va fer coincidir amb la Trencacims de Paüls i també va ser onzena a la Transgrancanària.