Emma Mateo, del Club Patinatge Artístic Manresa, obté un segon lloc al tercer Trofeu Catalunya

L'esportista del club manresà s'havia classificat per a la cita de Reus després de guanyar una fase prèvia a Mollerussa

Emma Mateo amb Yeray Chaves, també patinador del CPA Manresa

Emma Mateo amb Yeray Chaves, també patinador del CPA Manresa / CPA Manresa

Redacció. Manresa

L'esportista del Club Patinatge Artístic Manresa Emma Mateo va aconseguir una segona posició en el seu nivell en la tercera edició del Trofeu Catalunya de la seva disciplina, que es va disputar a Reus. Mateo s'havia classificat per al certamen després d'haver superat una fase prèvia a Mollerussa, en què havia estat primera. De fet, unes 2.700 esportistes de tot el país havien competit en 23 pistes per accedir a la ronda definitiva, la de la la capital del Baix Camp.

Mateo va executar un molt bon programa, amb una puntuació tècnica de 92,65 punts i 77 punts justos en components. En total, va acumular 169,85 que li van servir per accedir al segon lloc. Va quedar per darrere de Judit Navas, del Torredembarra, amb 193,25 punts, i davant d'Aina Capallera, del Figueres Club Esportiu, amb 166,83 punts. D'aquesta manera va ser segona del grup A.

En el grup B d'aquest mateix nivell 6 també hi va haver bons resultats per a les representants de casa nostra, ja que Arianna Amills, del Club Patí Berguedà, va guanyar amb 210,78 punts per davant de la seva companya d'entitat Mònica Canal, segona amb 196,70.