El 15è Campus Rafa Martínez tanca les portes i confirma dates per a l'any vinent

La setzena edició de les consolidades estades d'estiu de l'exjugador a Artés seran del 30 de juny al 13 de juliol, també en dos torns

Els participants en el segon torn del campus i els entrenadors

Els participants en el segon torn del campus i els entrenadors / Estudis Plans Audiovisuals

Redacció. Manresa

La quinzena edició del Campus Rafa Martínez de bàsquet tanca les portes amb un segon torn que també ha fet el ple, com el primer, i amb les dates ja conegudes per al proper any. Així, el setzè campus es farà també en dos torns, del 30 de juny al 6 de juliol i del 7 al 13 del mateix mes del 2024, com sempre a Artés.

El segon torn twambé ha tingut 145 participants, com el primer, amb 57 d'interns i de procèdències diveses, com ara Barcelona, Sant Julià de Vilatorta o Vic, de fora de la comarca. Com sol succeir, les visites han estat un dels punts forts. Hi han anat el tècnic del Surne Bilbao, Jaume Ponsarnau, el fisioterapeuta del Baxi, Adrián Rubio, l'exjugador dels manresans Marc Peñarroya i l'ex del Fuenlabrada Marc Garcia.

Les activitats han tornat a ser tècniques i tàctiques als matins, amb competicions individuals i col·lectives combinades amb activitats de lleure i oci, esperant ja el retrobament d'aquí a onze mesos i mig.