ESPORT SOLIDARI

La Fundació Isidre Esteve celebra el 5è Gran Premi ciclista al circuit de Montmeló

La trobada organitzada per l'entitat que dirigeix el pilot olianenc està oberta a la ciutadania amb la voluntat de fomentar l'esport inclusiu

Imatge de l'anterior edició del Gran Premi

Imatge de l'anterior edició del Gran Premi / MEDIAGÉ

Redacció

La fundació del pilot olianenc Isidre Esteve organitzarà aquest dimarts, 18 de juliol, la cinquena edició del Gran Premi que cada any reivindica la inclusivitat en el món de l'esport. La trobada, per a la qual encara hi ha les inscripcions obertes, tindrà lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló (Vallès Oriental).

L'acte central del Gran Premi Fundació Isidre Esteve és la cursa de relleus de bicicletes i handbikes, oberta tan a persones amb discapacitat o sense. Per prendre-hi part cal fer equips de tres presones i un d'ells ha d'anar en una handbike. La cursa donarà quatre voltes al traçat de 4.655 metres, una més que en les anteriors edicions.

Grans esportistes com Àlex Crivillé, Laia Sanz i els manresans Gerard Farrés i Núria Picas ja han anunciat la seva participació en una trobada oberta a la ciutadania i que té les inscripcions obertes per a tothom qui hi vulgui prendre part (www.fundacioisidreesteve.org).

La jornada es posarà en marxa al matí amb activitats infantils, i abans de la cursa central també es durà a terme un acte que concita molt interès: tothom qui ho vulgui podrà donar una volta al circuit amb el seu vehicle o acompanyant el conductor d'un Toyota GR86.