FUTBOL/PRETEMPORADA

El Club Gimnàstic de Manresa sotmet dues formacions de la Divisió d'Honor Juvenil

Els escapulats van vèncer el CE Sabadell, dissabte, i van assaltar el feu de l'EF Gavà, ahir, diumenge

Els jugadors del Club Gimnàstic de Manresa s’han imposat a tots els seus oponents, fins ara / CLUB GIMNÀSTIC DE MANRESA

Tres partits de preparació disputats, tres triomfs assolits. La formació juvenil A del Club Gimnàstic de Manresa està protagonitzant una reeixida fase inicial de la pretemporada i, aquest darrer cap de setmana, va sotmetre dues formacions que militen a la Divisió d’Honor Juvenil: el CE Sabadell i l’EF Gavà. Després de vèncer en l’estrena el Gavà CF (Segona Catalana) gràcies a un gol materialitzat per Baye Mor Faye Diaw en els darrers minuts de l'enfrontament (min 86), dissabte, els jugadors entrenats per Óscar Segura es van imposar al CE Sabadell (1 a 0). Roger Sors va determinar la segona victòria dels escapulats a la pretemporada (min 35). Diumenge, els manresans van visitar el terreny de joc de l’EF Gavà. El Club Gimnàstic de Manresa es va avançar a l’electrònic quan tot just s’havien consumit sis minuts de joc. Bilal Achhiba va propiciar un avantatge que Biel Caballería (min 27) va ampliar (0 a 2). Els amfitrions van impedir que els escapulats acabessin un altre partit sense encaixar cap gol en el tram final del matx (min 81). Sergi Melero va establir el marcador definitiu (1 a 2).