Futbol/Copa Catalunya femenina

L'Igualada cau de manera cruel en la final de la Copa Catalunya amateur femenina (0-1)

Les anoienques disposen de les millors ocasions, però un gol rebut a vuit minuts per al final dona el títol a l'AEM Lleida B a Santa Margarida de Montbui

Jordi Agut

Jordi Agut

El CF Igualada ha perdut de manera força increïble la final de la Copa Catalunya amateur femenina, que s'ha disputat a Santa Margarida de Montbui, en caure derrotat contra el filial de l'AEM Lleida per 0-1. Un gol després d'una errada defensiva en cadena de les blaves ha fet treure petroli al conjunt de la Terra Ferma, que ha tingut en la seva portera, Xènia, la gran protagonista del duel, en aturar dues rematades de Mireia en el tram final que haurien conduït la decisió sobre les campiones als penals.

L'Igualada ha estat més despert a la primera part, després d'un parell d'ensurts a l'inici, en què s'ha anul·lat un gol forà en fora de joc. Peke ha perdonat amb un xut alt i la millor ocasió l'ha tinguda la central Ana Sánchez, però la seva rematada ha picat al pal dret i ha rebotat en la portera per anar a fora.

En el tram final de la primera part i l'inici de la segona, el duel ha estat ple d'imprecisions. Els canvis tampoc no hi han ajudat, però l'entrada de Mireia ha revitalitzat les locals en un parell de xuts. Aquestes, però, han encaixat un gol en què no s'han entès entre Marcet i Júlia i ho ha aprofitat Aran per batre Eric. L'Igualada s'ha llançat a l'atac, i Mireia, primer amb un xut des de fora de l'àrea que ha aturat la portera amb una intervenció felina, i després amb un xut a boca de canó al pit de la mateixa Xènia, ha merescut un empat que no ha arribat.

La fitxa

CF IGUALADA: Irina (Eric min 46), Esther (Soto min 65), Júlia (Esther min 83), Anna Sánchez (Nerea min 80), Ribas, Marcet, Marta Bosch (Montserrat min 46), Gina (Mireia min 65), Marina, Pauli (Bastardas min 46) i Peke (Marimon min 81)

AEM LLEIDA B: Xènia, Laia, Elena, Itziar, Vargas (Núria min 60), Paula, Marta, Ari, Júlia, Ainhoa (Alexandra min 46) i Aran (Saura min 88)

ÀRBITRA: Victòria Petrova, Va amonestar les locals Marta, Pauli i Júlia i les visitants Paula i Ari

GOL: 0-1 Aran min 82