Kickboxing

La santvicentina Alèxia Martínez obté un bronze en els europeus cadets de kickboxing

La lluitadora del Pugnator Castellet arriba a les semifinals de kick light després d'haver estat campiona d'Espanya

Alèxia Martínez, amb la medalla de bronze obtinguda a Istanbul i l'emblema de Sant Vicenç

Alèxia Martínez, amb la medalla de bronze obtinguda a Istanbul i l'emblema de Sant Vicenç / CEKB Pugnator Castellet

Redacció

La púgil santvicentina Alèxia Martínez, del CEKB Pugnator Castellet, va obtenir la medalla de bronze en l'especialitat de kick light en els Campionats d'Europa WAKO, de kickboxing, que es van fer a Istanbul. Martínez, que arribava a la cita després d'haver estat campiona estatal, va participar en dues modalitats, però en l'altra va quedar fora en la primera ronda.

Així, en la primera ronda va superar la italiana Viola Monaco per 3-0 i va poder accedir a les semifinals. En aquesta, però, es va trobar la polonesa Pola Stolowska, que va imposar les seves habilitats més grans i també la diferència d'alçada. De tota manera, el combat va servir a Martínez per treballar amb valentia, caràcter i intel·ligència, qualitats que segur que li van bé per al futur.

En l'altra especialitat, la de ligt contact, també de cadets de menys de 60 quilos, la bagenca no va poder superar la primera ronda, ja que va quedar eliminada per l'experimentada alemanya Zoe Wittig, en una competició que també acabaria guanyant Stolowska.

Després d'aquesta gran participació internacional, en el seu debut a aquest nivell, Martínez ha tornat als entrenaments per preparar diverses proves d'open de la lliga estatal Road 2 Glory abans de donar per finalitzada la temporada.