L'ASFE signa un gran debut a Copa Catalunya contra la Salle Reus (72-46)

Les santfruitosenques van castigar mitjançant un ritme de joc elèctric un equip amb poca experiència i baixes

Redacció

Debut gairebé somiat a la fase regular de Copa Catalunya del Petropintó ASFE. L'equip santfruitosenc va sortir una mica adormit al primer període, però ràpidament es va entonar i va ofegar la Salle Reus, que tot i ja conèixer de l'any passat, arribava al pavelló bagenc amb moltes cares noves.

Tot i la relaxació inicial, les noies de Màrius Bonjorn van recuperar l'espurna competitiva. Les jugadores locals encara s'han d'acabar de conèixer sobre el parquet, però la disciplina defensiva que imposaven, propiciava accions ràpides i en transició que castigava físicament les reusenques. Un equip amb baixes respecte al curs passat, i que arribava a Sant Fruitós amb alguna júnior entre les nou jugadores convocades.

La setmana vinent, les bagenques visitaran un altre rival conegut, el CB Balaguer, un dels equips amb més opcions per ser a la zona alta de la taula classificatòria.

PETROPINTÓ ASFE: Parcerisa 10, Subiana rana 2, Bargallo 4, Orive 7, Vila 8 –cinc inicial– Hinojosa 2, Freixa 12, Fontanet 9, Albàs 8, Bravo 4 i Lopez 3.

REUS PLOMS SALLE: Merchan 6, Campos 5, Martín 3, Galfré, Perolada 10 –cinc inicial– Garcia 6, Llauradó, Pi 11 i Gili 5. 

ÀRBITRES: Enrique Salas i Ignacio Roman.

PARCIALS: 13-15, 40-32 (descans), 57-38, 72-46