FUTBOL SALA/COPA DEL REI

El Covisa Manresa FS juga un decisiu partit de la Copa del Rei a la pista del FC Cerdanyola

Els bagencs i els vallesans dirimiran, a partit únic, quina de les dues formacions accedeix als setzens de final de la competició

El porter Sergio Arriero és dubte per al partit d’avui, dimarts, a Cerdanyola

El porter Sergio Arriero és dubte per al partit d’avui, dimarts, a Cerdanyola / ARXIU/OSCAR BAYONA

Sense temps per recuperar forces després de disputar el partit corresponent a la 2a jornada del grup 3r de la Segona Divisió B a la pista del València FS (0 a 7), abans- d’ahir, diumenge, així com d’efectuar el viatge de tornada a Catalunya, els jugadors del Covisa Manresa FS entomen, avui, dimarts, a partir de les 21.30 hores, el desafiament de superar la segona eliminatòria de la Copa del Rei d’aquest exercici. Els blanc-i-vermells dirimiran al feu del FC Cerdanyola (Segona Divisió B), a partit únic, quina de les dues formacions accedeix als setzens de final de la competició. Recordem que a la primera ronda, els manresans van vèncer a la pista del FS Salou (1 a 3) i que els vallesans van guanyar al feu de l’Eivissa FS (1 a 6).

El duel presenta múltiples al·licients per a dues de les millors plantilles de la Segona Divisió B, dos equips que van protagonitzar una apassionant primera eliminatòria del play-off d’ascens a la Segona Divisió Nacional el maig passat, amb una àmplia victòria vallesana en el partit d’anada (5 a 1) i una espectacular remuntada bagenca en el de tornada, al pavelló del Pujolet (6 a 0). D’altra banda, després de disputades les dues primeres jornades, el FC Cerdanyola és el líder del grup 3r de la Segona Divisió B.

A més, les molèsties que té el porter blanc-i-vermell Sergio Arriero des de diumenge, qüestionen la seva participació en el transcendent partit d’avui. La seva hipotètica baixa complicaria l’escenari al Covisa Manresa FS. No endebades, el segon porter, Marc Cella, encara no s’ha recuperat de la seva lesió, com tampoc ha pogut fer-ho l’ala-pivot Asis Boukhress. Així doncs, el més probable és que el tercer porter de la plantilla manresana, el jove Oriol Blasco, hagi d’assumir la titularitat al pavelló del Parc Esportiu Municipal Guiera.