FUTBOL SALA/COPA DEL REI

El Covisa Manresa FS cau a la tanda de penals i és eliminat de la Copa del Rei a Cerdanyola

Els blanc-i-vermells van empatar a quatre a la pista del líder del grup 3r de la Segona Divisió B i van forçar que el guanyador de l'eliminatòria a partit únic la determinés una emocionant tanda de penals

El pivot blanc-i-vermell Aarón Lozano va conduir el partit a la pròrroga

El pivot blanc-i-vermell Aarón Lozano va conduir el partit a la pròrroga / ARXIU/OSCAR BAYONA

El Covisa Manresa FS va competir fins a la tanda de penals a la pista del FC Cerdanyola per accedir als setzens de final de la Copa del Rei. Els quaranta minuts dels temps reglamentari van finalitzar amb unes justes taules a l’electrònic (3 a 3) i la disputa de la preceptiva pròrroga va ratificar la igualtat que havia caracteritzat el partit (4 a 4). Així doncs, es va haver de recórrer als penals per determinar el guanyador d’aquest duel corresponent a la segona eliminatòria, que es dirimeix a partit únic. Els vallesans van estar més encertats que els jugadors de Paco Cachinero a l’hora d’executar les penes màximes (4 a 3) i van eliminar els bagencs de la competició.

El Covisa Manresa FS va excel·lir a la pista del líder del grup 3r de la Segona Divisió B, malgrat afrontar el duel amb les baixes per lesió dels porters Sergio Arriero i Marc Cella, a més de la de l’ala-pivot Asis Boukhress. El tercer porter Oriol Blasco va debutar en competició oficial amb el primer equip blanc-i-vermell i va oferir unes notables prestacions.

El duel va ser vibrant i els amfitrions van protagonitzar un inici fulgurant. Héctor Albadalejo (min 3) va desviar una canonada llunyana de David Busquets i va atorgar un primer avantatge als vallesans que Carles Ambrós (min 12) va neutralitzar amb una mortífera vaselina. Una acció d’estratègia arran del servei d’un córner va propiciar el 2 a 1, materialitzat per David Busquets (min 13), però una assistència d’Oriol Blasco va habilitar Carlos Lavado per reequilibrar el marcador abans del descans (2 a 2). A la represa, Aarón Lozano va replicar el segon gol d’Héctor Albadalejo (3 a 3) i va abocar el partit a la pròrroga.

El veterà pivot del FC Cerdanyola va completar la seva brillant actuació arrodonint un hat-trick a la pròrroga (min 45). Els blanc-i-vermells no van defallir i l’incisiu ala Aaron Riera va forçar la tanda de penals quan el temps de joc s’exhauria.

LA FITXA TÈCNICA.

FC CERDANYOLA. Pol Carmona, David Busquets, Sergio Amores, Héctor Albadalejo i Javier García -cinc inicial-, Puig, Jordi Sánchez, Arnau, Rocabayera, Bernat i Daniel Alonso.

COVISA MANRESA FS. Oriol Blasco, Carlos Lavado, David Lozano, Carles Ambrós i Aaron Riera -cinc inicial-, Xavier Santaella Santa, Àlex Terraga Terri, Aarón Lozano, Aleix Pérez, Oriol Jo Uri, Iván Martín i Iván Silva (p).

ÀRBITRES. Colheo Santana i Rodríguez Molina.

GOLS. 1-0 Héctor Albadalejo min 3, 1-1 Carles Ambrós min 12, 2-1 David Busquets min 13, 2-2 Carlos Lavado min 20, 3-2 Héctor Albadalejo min 29, 3-3 Aarón Lozano min 32, 4-3 Héctor Albadalejo min 45 i 4-4 Aaron Riera min 46.