FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ B

Quarta victòria consecutiva a la lliga d’un Covisa Manresa FS que goleja el cuer (12-1)

Tres gols en tres minuts de Carlos Lavado, Aarón Lozano i Aaron Riera van sentenciar el guanyador de l'enfrontament cinc minuts abans del descans i a la represa l’estratègia de l’ETB Calvià de jugar amb porter jugador no va impedir els locals ampliar el seu avantatge

El Covisa Manresa FS va golejar sense pal·liatius l’ETB Calvià (12 a 1) i va consolidar la seva presència a la zona de privilegi de la taula classificatòria del grup 3r de la Segona Divisió B. El cuer de la lliga només es va mostrar competititiu fins a l’equador del primer període. No endebades, el conjunt mallorquí, després de finalitzar la seva filiació amb el Palma Futsal (Primera Divisió), ha hagut de renovar per complet la seva plantilla amb joves valors del planter.

Oriol Blasco va ser el porter que va figurar a l’equip inicial del Covisa Manresa FS una vegada s’ha confirmat la baixa definitiva de l’experimentat Sergio Arriero per raons professionals.

Els blanc-i-vermells, encara invictes aquest exercici en competició oficial, van oferir un futbol sala combinatiu brillant durant el primer tram de l’enfrontament i David Lozano (min 1) i Xavier Santaella Santa (min 8) van atorgar un avantatge als amfitrions que Adri Iglesias (min 9) va minimitzar (2 a 1). La formació dirigida per Juanpe Ortega va tenir una ocasió per reequilibrar el marcador que no va materialitzar i, tot seguit, les anotacions de Carlos Lavado (min 13), Aarón Lozano (min 14) i Aaron Riera (min 15) van determinar el guanyador del matx (5 a 1). Un penal transformat per Aaron Riera i un gol en pròpia porteria van ampliar l’avantatge manresà abans del descans (7 a 1).

L’ETB Calvià va jugar tota la segona meitat amb porter jugador per reduir el percentatge de possessió de la pilota dels amfitrions i, així, aturar l’allau ofensiva dels blanc-i-vermells. La seva estratègia no va fructificar. Àlex Terraga Terri i Iván Martín van marcar un doblet cadascun i Aaron Riera va arrodonir un hat-trick.

LA FITXA TÈCNICA.

COVISA MANRESA FS. Oriol Blasco (p), Carles Ambrós, Carlos Lavado, David Lozano i Aarón Lozano -cinc inicial-, Àlex Terraga Terri, Oriol Jo Uri, Aaron Riera, Iván Martín, Xavier Santaella Santa, Aleix Pérez i Marc Cella (p).

ETB CALVIÀ. Ibon Pérez, Cristian Nova, Iván Martínez, Adrián Pelayo i Cristian Palomares -cinc inicial-, Ismael Molina, Adri Iglesias, Vyctor David Valencia, Julio Sánchez, Iván Estévez, Josep Ramon Torrens i Adri Comas (p).

ÀRBITRES. Daniel Marín González i Izan Torner Conejos (Comitè aragonès). Van excloure per doble targeta groga el visitant Adrián Pelayo (minuts 9 i 34).

GOLS. 1-0 David Lozano min 1, 2-0 Xavier Santaella Santa min 8, 2-1 Adri Iglesias min 9, 3-1 Carlos Lavado min 13, 4-1 Aarón Lozano min 14, 5-1 Aaron Riera min 15, 6-1 Aaron Riera (de penal) min 19, 7-1 Josep Ramon Torrens (en pròpia porteria) min 20, 8-1 Àlex Terraga Terri min 24, 9-1 Àlex Terraga Terri min 30, 10-1 Iván Martín min 36, 11-1 Iván Martín min 36 i 12-1 Aaron Riera min 39.