Bàsquet/Lliga Femenina Endesa

El Cadí es desfà del Baxi Ferrol i segueix mostrant solidesa (93-76)

L'estatunidenca Bair, autora de 28 punts, impulsa les urgellenques a la segona victòria en tres partits a la lliga

Margaret Bair, en el partit de competició europea de dimecres

Margaret Bair, en el partit de competició europea de dimecres / FIBA Europa

Redacció. La Seu d'Urgell

El Cadí la Seu ha sumat la seva segona victòria com a local a la lliga en guanyar un Baxi Ferrol que també havia vençut en un dels dos partits disputats fins ara, per 93-76. Un molt bon tercer quart, amb un parcial de 24-12, ha impulsat el conjunt de Fabián Téllez a un triomf que al final ha estat clar. L'estatunidenca Margaret Bair, autora de 28 punts, 14 per cadascuna de les meitats, ha estat la punta de llança d'un conjunt amb gran capacitat ofensiva, que de mica en mica ha ofegat les gallegues.

Aquestes han sorprès en el segon quart, en què ha excel·lit la feina ofensiva de l'escorta Laura Howard, que ha fet deu dels 25 punts amb els quals les visitants han guanyat en el segon parcial (18-25). Però en el tercer quart, el Cadí ha sumat més jugadores a la causa. Carmen Grande, Júlia Soler, Sierra Campisano i Veronika Remenarova han acabat passant dels dobles dígits i han arribat als últims deu minuts amb una diferència prou gran com per tenir un final de partit tranquil.

CADI LA SEU: Ramette 7, Palma 9, Soler 11, Remenarova 11, Bair 28 –cinc inicial– Swartz 3, Grande 11, Zoe Hernandez, Lahtinen 2, Campisano 11

BAXI FERROL:Mestres 9, Mataix 6, Howard 26, Kalin 2, Selland 4 –cinc inicial– Soriano 10, Pospísilová 10, Gómez 3, Fequiere 2, Aijanen 4

ÀRBITRES: Cristian Martín, Cristina Adan i Jordi Domingo.

PARCIALS: 26-19, 44-44 (descans), 68-56, 93-76