Enduro

Josep Garcia correrà a l'escuderia Red Bull-KTM tres temporades més

El surienc, recent subcampió mundial d'EnduroGP i campió d'Enduro1, suma tres corones amb la marca austríaca des que s'hi va unir, el 2017

Josep Garcia (esquerra) seguirà corrent per KTM

Josep Garcia (esquerra) seguirà corrent per KTM / Team Josep Garcia

Redacció. Manresa

El pilot surienc Josep Garcia, que fa pocs dies es va proclamar campió del món d'Enduro1 i subcampió d'EnduroGP, continuarà tres temporades més amb l'escuderia Red Bull-KTM, segons s'ha comunicat aquest dimecres.

Aquest acord multianual li permetrà, de bon començament, viatjar a la disputa dels Sis Dies Internacionals d'Enduro, que es corren entre el 6 i l'11 de novembre a l'Argentina, i guanyar-los amb l'equip espanyol per tercer any seguit.

A part d'això, de cara a la propera temporada, tant ell com l'equip posaran tots els esforços per aconseguir d'una vegada per totes el títol mundial d'EnduroGP i revalidar, per tant, el d'Enduro1. Des que les dues bandes van unir els seus camins, el 2017, Garcia ha guanyat tres mundials, en Enduro2 el 2017 i el 2021 i ara el d'Enduro1, a part d'haver guanyat onze títols de campió d'Espanya.

El bagenc ha declarat que "estic molt content i orgulllós d'anunciar que em quedaré a la família Red Bull-KTM. Hem fet un llarg camí plegats. Des que era un nen el meu somni ha estat córrer per a aquest equip, motiu pel qual és fantàstic seguir".

Garcia ha afegit que "hem aconseguit grans metes junts, com els nostres tres campionats del món, dues victòries generals als Sis Dies i també molts títols nacionals d'enduro. Tenim una relació sòlida i he estat amb l'equip des del 2017. Seguirem donant-ho tot durant tres anys".