FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

El Sala 5 Martorell s’imposa al filial del Barça i escala fins a la sisena posició (3-2)

Els martorellencs sumen els mateixos punts que el quart i el cinquè classificats, O Parrulo Ferrol i Full Energía Saragossa, dues formacions que, a hores d'ara, es classificarien per jugar els play-offs d'ascens a Primera Divisió

El cinquè triomf en nou jornades assolit pel Sala 5 Martorell ratifica les bones sensacions que transmet el nou projecte esportiu vermell liderat pel tècnic Adri Sánchez. Els martorellencs van signar una meritòria victòria contra el Barça Atlètic (3 a 2) i assoleixen la sisena posició a la classificació amb els mateixos punts (16) que el quart i el cinquè classificats, O Parrulo Ferrol i Full Energía Saragossa, dues de les quatre formacions que jugarien, a hores d’ara, les fases d’ascens a la màxima categoria estatal.

El filial del Barça va afrontar el duel amb baixes, però la qualitat dels seus joves jugadors va permetre el conjunt entrenat per Sergi Altisent competir de tu a tu amb els amfitrions durant tot el partit i, fins i tot, adquirir un mínim avantatge al marcador (min 6) que l’habilitat i experiència de l’ala Dani Castro van neutralitzar abans del final del primer període (1 a 1).

L’escenari no es va modificar a la represa i ambdues formacions van protagonitzar una segona meitat vibrant. Tot i això, els nous moviments a l’electrònic es van concentrar en el breu interval de tres minuts. El pivot Arnau Graell (min 24) va culminar la remuntada local (2 a 1), però Antoni Cerdà va reequilibrar el marcador a continuació (min 25). La igualada es va mantenir menys de seixanta segons. El capità del Sala 5 Martorell Marc Mármol va marcar, tot seguit, el definitiu 3 a 2.

Els altres resultats d'aquesta novena jornada de la Segona Divisió Nacional van ser els següents: Reial Betis Futsal B, 2 O Parrulo Ferrol, 3; CD UMA Antequera, 3 CD Leganés, 1; CFS Bisontes de Castelló, 3 UD Eivissa Gasifred, 5; Llevant UD FS, 2 Unión África Ceutí, 4; Atlético Mengíbar FS, 2 CD El Ejido Futsal, 2; Burela FS, 2 Wanapix AD Sala 10 Saragossa, 0 i Full Energía Saragossa, 2 CD Melistar Melilla FS, 2.

LA FITXA TÈCNICA.

SALA 5 MARTORELL. Adri Toledano (p), Javi Díez, Roger Bermusell, Jon Joseba de Olabarría i Arnau Graell -cinc inicial-, Dani Castro, Abdellah Mottaki, Ibai Espinosa, Rubén Sánchez, Roberto Rober Gregorio, Àlex Lacambra i Marc Mármol.

BARÇA ATLÈTIC. Pau López (p), Quim Gassó, Kokoro Harada, Pol Cano i Pol Salas -cinc inicial-, Èric Díaz, Antoni Cerdà, Álvaro Muinelo, Adrián Tapias i Rubén Rodó Martín.

ÀRBITRES. Joel García Ribera i Javier García Sánchez.

GOLS. 0-1 Pol Salas min 6, 1-1 Dani Castro min 12, 2-1 Arnau Graell min 24, 2-2 Antoni Cerdà min 25 i 3-2 Marc Mármol min 26.