Futbol/Segona RFEF

El CE Manresa perd Martí Soler, de moment contra l'Europa

El centrecampista té una lesió al turmell dret després d'un cop contra el Cerdanyola i Yeray Izquierdo s'està recuperant d'una fractura al turmell esquerre

Martí Soler es va lesionar en el partit contra el Cerdanyola

Martí Soler es va lesionar en el partit contra el Cerdanyola / CE Manresa

Redacció. Manresa

El CE Manresa tindrà la important baixa del centrecampista Martí Soler, un dels homes clau de Xavi Corominas, per jugar aquest diumenge contra l'Europa en partit de Segona RFEF, que començarà a les dotze del migdia. Soler va rebre un fort cop en el partit que els manresans van perdre diumenge a Cerdanyola (3-0) i les primeres proves detecten una lesió al turmell dret. S'està pendent d'una ressonància magnètica per saber l'abast del problema, però ja és segur que no podrà jugar contra el conjunt barceloní i caldrà veure si s'ha d'estar a fora de l'equip gaires partits més.

A part de la lesió de Martí Soler, el CE Manresa també ha informat que el defensa Yeray Izquierdo, que es va lesionar el passat 28 d'octubre passat en la visita del Sant Andreu al Congost, té una fractura del turmell tibial esquerre. Ha estat immobilitzat amb una fèrula fins ara i la seva evolució és positiva. En un parell de setmanes ha de passar consulta mèdica i es veurà com va la lesió que el mantindrà encara força dies de baixa.

Yeray Izquierdo, convalescent després de la lesió al turmell

Yeray Izquierdo, convalescent després de la lesió al turmell / CE Manresa