SUPER COPA MASCULINA

El Bàsquet Manresa allarga la seva bona dinàmica (94-69)

La nota negativa del duel l'ha protaognitzada Max Gaspà, a qui han trencat el nas en una acció de joc

Max Gaspà va anotar 14 punts en els 14 minuts que va ser a pista

Max Gaspà va anotar 14 punts en els 14 minuts que va ser a pista / Oscar Bayona

El Bàsquet Manresa continua vent en popa amb l'objectiu entre cella i cella de disputar play-off. El conjunt que entrena Carlos Flores va superar amb contundència el CBU Lloret, un conjunt que també té com a objectiu regentar les posicions més destacades de la classificació de Super Copa. El duel ha estat marcat per la diferència de fons d'armari a les dues banquetes, un fet que va permetre al jove equip manresà mantenir en tot moment la frescor entre els seus jugadors, i el seu característic trepidant ritme de joc.

L'única nota negativa del duel l'ha protagonitzada Max Gaspà, a qui han trencat el nas en una pugna per una esfèrica dividida. Una acció que ha tallat en sec la gran actuació que estava protagonitzant el jove base del conjunt bagenc, que havia anotat catorze punts en els catorze minuts que havia estat sobre el parquet.

L'elevat ritme que proposa l'equip de la capital del Bages s'ha imposat des de l'inici. El control del rebot i l'agressivitat defensiva els permetien córrer i trobar amb facilitat ràpides accions en transició que els permetien molts punts. Els visitants semblaven disposats a aguantar el ritme, tot i no sentir-s'hi còmodes, ja que arribaven al Nou Congost amb baixes, tot i que comptaven amb els seus dos millors jugadors.

El desgast s'ha manifestat a l'electrònic a partir de la represa. Els manresans continuaven estan frescos, un fet que els permetia gaudir d'un major encert en moments clau, sobretot des de més enllà dels 6,75. La fatiga també es notava en els percentatges visitants, que començaven a baixar a mesura que avançava l'enfrontament. Al final, el gran marge ha permès a Flores fer moltes més rotacions i protegir els seus jugadors més importants.

BÀSQUET MANRESA: Llompart 2, López 2, Gutiérrez 15, Coulibaly 9, Torreblanca 5 –cinc inicial– Ater 23, Rosell 11, Alocen 2, Gaspà 14, Corbera 6, Saló 2 i Naspler 3.

CBU LLORET SAMBA HOTELS: Romero 3, Kaira 2, Garcia 7, Jerez 16, Richard 16 –cinc inicial– Llorente 12, González 8 i Mohamed 5.

ÀRBITRES: Poti i Del Olmo.

PARCIALS: 28-18, 44-41 (descans), 72-58, 94-69