FUTBOL/PRIMERA CATALANA

Increïble remuntada a Castellar d’una UD San Mauro que manté el lideratge (3-4)

El conjunt montbuienc va encaixar tres gols en els primers trenta-vuit minuts de joc a la població vallesana, però va reaccionar i es va imposar al quart classificat

El golejador Èric Compte Copoví va marcar un doblet al Vallès Occidental

El golejador Èric Compte Copoví va marcar un doblet al Vallès Occidental / ARXIU/OSCAR BAYONA

Quan el destre jugador de banda de la UE Castellar Gabriel Gausachs va marcar el 3 a 0 (min 38) semblava inevitable que la UD San Mauro encaixés la quarta derrota de l’exercici al feu del fins ahir quart classificat i que perdés el primer lloc a la classificació. No va ser així. Els jugadors entrenats per Jesús Milán van exhibir el seu caràcter i determinació i van protagonitzar una increïble remuntada al Municipal Joan Cortiella (3 a 4) que els va permetre sumar la quarta victòria consecutiva, la setzena del curs esportiu a la lliga, i retenir la primera posició.

La formació dirgida per l’exjugador del CE Manresa Juan Antonio Roldán va mostrar la seva millor versió durant el primer període i va adquirir un avantatge a l’electrònic aparentment definitiu (3 a 0). Un penal transformat pel mig centre maurista BernatBenito abans del descans (min 45), les modificacions tàctiques introduïdes pel tècnic anoienc i la incorporació al terreny de joc del mig centre Marc Enríquez i dels mitges puntes Franco i Adrià Caballé van reactivar el conjunt montbuienc. El golejador Èric Compte Copoví Copo va reequilibrar el marcador amb dos gols materialitzats en només tres minuts (min 53 i 56) i Marc Enríquez va culminar la remuntada (min 70).

LA FITXA TÈCNICA.

UE CASTELLAR. Pablo Martín, Gerard Silvestre (Íker Roldán min 46), Gabriel Gausachs, Marc Sánchez (Carlos Peñalver min 79), Carlos Alberto Saavedra (Alan González min 78), Jan Marc Roldán, Victor León, Victor Moreno, Íker Álvarez, Iván Sánchez i Alejandro Luque (Xavi Moreno min 67).

UD SAN MAURO. Caleb Martínez; Javi García (Franco Nantez min 46), Albert Masegosa, Jon Lobo, Hicham Karrouch; Bernat Benito, Jordi Aribau (Marc Enríquez min 46)(Marc Andreu min 80); Otger Sastre, Arnau Puentes (Adrià Caballé min 46), Sergi Escofet; i Èric Compte Copoví Copo (Dani Vargas min 85).

ÀRBITRE. Marc Boada Barcelona (Delegació de Girona), auxiliat per David Claparols Mercado i Javier Alarcón da Rocha Sousa. Va amonestar els locals Pablo Martín (min 45), Carlos Alberto Saavedra (min 61) i Victor Moreno (min 83) i els visitants Jordi Aribau (min 31), Bernat Benito (min 34), Èric Compte Copoví Copo (min 56), Adrià Caballé (min 80), Franco Nantez (min 88) i Dani Vargas (min 89).

GOLS. 1-0 Marc Sánchez min 23, 2-0 Victor Léon (de penal) min 36, 3-0 Gabriel Gausachs min 38, 3-1 Bernat Benito (de penal) min 45, 3-2 Èric Compte Copoví Copo min 53, 3-3 Èric Compte Copoví Copo min 56 i 3-4 Marc Enríquez min 70.

ESTADI. Municipal Joan Cortiella-Can Serrador (Castellar del Vallès).