Un camió cisterna de gasolina accidentat ha tallat durant sis hores l'N-141c, a Moià

Degut a la dificultat per retirar el vehicle de gran tonatge no s'ha pogut restablir el servei a la via fins les 16.30 h

El camió i el cotxe accidentats a Moià

El camió i el cotxe accidentats a Moià / Bombers

Arnau Valverde

Arnau Valverde

Un turisme i un camió cisterna que transportava gasolina han patit un accident aquest matí a la carretera N-141c, al terme municipal de Moià. Arrel d'aquest accident s'ha hagut de tallar la carretera N-141c, que connecta Calders amb Moià, fins que s'ha pogut retirar el camió del lloc dels fets. Així, el servei a aquesta via s'ha restablert amb normalitat a 2/4 de 5 d'aquesta tarda.

L'avís de l'accident s'ha fet al voltant de les 10 d'aquest matí. L'impacte entre els dos vehicles ha tingut lloc al punt quilomètric 21 d'aquesta carretera. El turisme ha bolcat arrel de l'accident i el camió ha quedat mig penjat d'un talús i ocupant la carretera, fet que ha obligat a tallar el trànsit a aquesta via, segons han explicat fonts del cos de Bombers de la Generalitat. Per altra banda, la conductora del cotxe bolcat ha pogut sortir pel seu propi peu i ha estat atesa pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) al mateix lloc dels fets però ni ella ni el conductor del camió han resultat ferits de consideració.

El Servei Català de Trànsit havia informat que el servei no es restabliria fins que es pogués retirar el camió de la via. Segons han explicat els Bombers, una grua ha hagut de retirar la part del camió que havia quedat enganxada a un talús i llavors s'ha valorat si el vehicle podia reprendre la circulació amb normalitat. Com que no ha estat el cas, s'ha hagut d'efectuar un transvasament de la càrrega de combustible a un altre camió cisterna abans de retirar el vehicle accidentat i aquesta operació ha fet que la carretera hagi estat tallada durant més estona.