Mor una dona embarassada que va rebre un tret al cap a Castelló de la Plana

La dona ha donat a llum per cesària un nadó que està estable

Zona on es va produir el tiroteig

Zona on es va produir el tiroteig / Carme Ripollès

EP

Una dona de 27 anys d'origen lituà i estava embarassada, ha mort aquest dimarts a l'Hospital Clínic de València on va ser ingressada ahir després de rebre un tret al cap a La Vall d'Uixó, a Castelló de la Plana, segons han informat fonts de la Conselleria de Sanitat Valenciana.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per a localitzar el presumpte autor del tret i ha descartat que el succés sigui violència de gènere, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

Els fets van tenir lloc passades les 11 de la nit de dilluns al barri Carbonaire, segons han precisat fonts municipals. La dona va resultar ferida al cap per arma de foc després de registrar-se a la zona una baralla entre diverses persones, en la qual es van produir dos trets.

La dona ha donat a llum per cesària un nadó que està estable, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i la Conselleria de Sanitat.

La Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló ha obert una investigació i es consideren diverses hipòtesis, entre elles que la dona ferida per arma de foc sigui víctima d'una venjança.

Al voltant de les 23.10 del dilluns, un centre de salut de la Vall d'Uixó va alertar al CICU que havia entrat a les instal·lacions una dona embarassada amb una ferida per arma de foc. Fins al lloc s'hi van desplaçar un SAMU i una unitat de SBB, l'equip mèdic del qual, després de diverses maniobres, va poder estabilitzar a la dona.

Posteriorment, la dona va ser traslladada a l'Hospital Clínic Universitari de València en l'ambulància de Suport Vital Avançat. Un cop allà, se li va practicar una cesària i el nadó es troba estable i ingressat. La dona, finalment, ha mort.