Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Igualada van detenir el divendres passat dues dones de 44 i 30 anys com a presumptes autores de tres delictes de robatori amb força a interior de vehicle. Les dues dones haurien robat a tres cotxes d'Òdena, Collbató i Igualada trencant-ne els vidres.

El 17 de març, pels volts de les 11 del matí, agents d'investigació de la comissaria d'Igualada estaven fent una inspecció ocular en un vehicle estacionat en el pàrquing d'un restaurant d'Òdena, perquè algú havia trencat un dels vidres per sostreure objectes del seu interior. Mentre duien a terme la inspecció del cotxe, van rebre la trucada d'un agent fora de servei que els informava que estava en un supermercat d'Igualada i veia dues dones que podrien estar robant en vehicles estacionats. L'agent acabava de veure com una de les dones es quedava a l'interior del seu cotxe en actitud vigilant, mentre l'altra caminava pel costat dels vehicles estacionats, mirant de forma discreta el seu interior.

Ràpidament, els investigadors van anar a la posició del policia fora de servei i van poder observar com una de les dones obria la porta d'un vehicle, entrava a dins i després en sortia i obria el maleter. En aquell moment van arribar més patrulles de mossos i els agents es van dirigir cap a la dona i es van identificar com a policies. La dona en veure'ls va intentar fugir, però va ser interceptada. Tot seguit, una altra patrulla va anar a la posició de la dona que es trobava a l'interior del seu vehicle en posició d'espera i la van aturar abans que pogués fugir.

Durant l'escorcoll, a una de les dones li van localitzar un trenca-vidres i un DNI que pertanyia a una dona que dues hores abans havia patit un robatori en el seu vehicle mentre el tenia estacionat en el pàrquing d'un supermercat de Collbató. A més, també li van trobar petits fragments de vidre entre els pantalons. A l'altra dona li van localitzar un inhibidor de freqüència amb el que, probablement, havien inutilitzat el tancament centralitzat del vehicle que havien obert en el supermercat d'Òdena.

Finalment, les dues dones van quedar detingudes per tres delictes de robatori amb força a interior de vehicle i l'endemà van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada, que va decretar llibertat amb càrrecs.