Els Mossos detenen un home per intentar comprar amb bitllets falsos en una botiga de Solsona

Se'l va arrestar com a presumpte autor d'un delicte de falsificació de moneda i un delicte d'estafa.

Imatge d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Imatge d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra / MOSSOS D'ESQUADRA

Redacció

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns un home de 63 anys per haver intentat comprar en una botiga de Solsona amb bitllets falsos.

El passat 3 d'abril, pels volts de les set de la tarda, els Mossos van rebre l'avís d'un establiment de Solsona que els alertava que un home havia intentat comprar amb un bitllet fals. Segons la víctima, l'autor va intentar pagar amb targeta, però va ser denegada i va intentar pagar amb un bitllet. La treballadora va comprovar que era fals i quan li va dir, l'home el va deixar i va marxar.

Ràpidament, els agents van fer recerca per la població i van muntar un control policial a la carretera C-55 al punt quilomètric 78. Minuts després, van aturar un vehicle, amb tres ocupants a l'interior, on el conductor coincidia amb el presumpte autor dels fets.

Davant d'això, els agents van escorcollar al vehicle i els seus ocupants, i al conductor li van localitzar un bitllet de 200 i un de 20 euros falsos. El conductor va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de falsificació de moneda i delicte d'estafa.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan se'l requereixi.