Dos accidents de trànsit a Avinyó i a Olvan amb quatre ferits de poca gravetat

L'incident al Bages es va produir divendres a la nit, amb un sol cotxe implicat que va bolcar i va caure en un petit barranc · El del Berguedà, a la C-16 en direcció Berga, avui, ha estat una col·lisió entre dos cotxes

Dos vehicles d'efectius del SEM

Dos vehicles d'efectius del SEM / Arxiu/SEM

G.C.

Un turisme va bolcar, ahir divendres a la nit, a la BP-4313, al terme d'Avinyó. A l'interior hi anaven dos ocupants, dos homes de 44 i 32 anys. El cotxe va quedar bolcat en un petit barranc. Els bombers hi van enviar dues dotacions, van tombar el cotxe, en van fer l'extracció dels ocupants i els van transferir al SEM, que els va portar a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa amb la valoració de menys greu. L'avís es va donar a les 11 de la nit i 32 minuts.

També hi ha hagut un accident a Olvan, amb l'avís a les 2 de la matinada i 36 minuts d'aquest dissabte. Ha tingut lloc a la C-16 en direcció cap a Berga. Dos vehicles han col·lidit. Dues persones han estat ateses pel SEM, un home de 63 anys i un de 39. Els han portat a la Mútua de Terrassa amb la valoració de menys greu. Els bombers han ajudat a sortir d'un dels dos vehicles, un Citroën Berlingo, les dues persones afectades.

Per altra banda, a Manresa, passades les 5 de la matinada d'aquest dissabte, han cremat dos contenidors de paper al carrer de la Sagrada Família i al de Granollers.

Subscriu-te per seguir llegint