Un incendi obliga a desallotjar un edifici de l'avinguda de les Bases de Manresa

El foc s'ha originat poc abans de les dues de la tarda al balcó d'un habitatge del segon pis de l'edifici i ha obligat a tallar un carril de l'avinguda

Els veïns de l'edifici del bloc 100/102/104 de l'avinguda de les Bases de Manresa han estat desallotjats aquest dimarts per un incendi. Les flames han començat al balcó d'un habitatge del segon pis de l'edifici, de sis plantes, i s'ha propagat a un balcó del pis del costat. Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i diverses del Sistema d'Emergències Mèdiques, Policia Local i Mossos d'Esquadra s'han desplegat aquest dimarts a 2/4 de 3 de la tarda per sufocar el foc.

Un efectiu de Bombers treballa per apagar el foc a les Bases de Manresa

Un efectiu de Bombers treballa per apagar el foc a les Bases de Manresa / Arxiu particular

L'incendi ha generat molta expectativa a la zona, fent que un nombrós grup de persones s'aplegués a pocs metres per seguir de prop les tasques d'extinció. A més, i va fer tallar un carril de l'avinguda en sentit plaça de la Creu.

Finalment, les flames només han afectat dos balcons i no han arribat a l'interior de cap pis. A 3/4 de 4, els veïns ja podien tornar a entrar a l'edifici i Bombers feia les últimes revisions abans de tancar el servei.