Un congrés a Manresa analitzarà l'impacte de la mediació en l'advocacia

El IV Congrés de Mediació l'obriran la consellera de Justícia, la presidenta del Consell de l'Advocacia Catalana, l'alcalde de Manresa i el degà de Manresa

Redacció

El Consell de l'Advocacia Catalana organitza aquest dijous, dia 14 de setembre, el IV Congrés de Mediació i ADR que es celebrarà al Col·legi de l'Advocacia de Manresa. En aquesta edició, el congrés analitzarà l'impacte de la mediació i el mètodes alternatius de resolució de conflictes (ADR) en l'exercici de l'advocacia.

Aquesta activitat forma part del programa In-Mediació 2023 del Consell de l'Advocacia Catalana, que des del passat mes de juny desenvolupa diverses activitats formatives per promoure la mediació en l'àmbit de l'advocacia. Enguany el programa, que arriba a la seva quarta edició i compta amb la col·laboració del Departament de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat, se centra en l'impacte que tindrà el futur Projecte de Llei de Mesures d'Eficiència Processal en els anomenats Mètodes Alternatius de Solució de Conflictes.

L'acte d'inauguració del Congrés comptarà amb la participació de la consellera de Justícia, Gemma Ubasart; la presidenta del Consell de l'Advocacia Catalana i degana del Col·legi de Reus, Encarna Orduna; l'alcalde de Manresa, Marc Aloy; el degà del Col·legi de Manresa, David Casellas; i la vicepresidenta del Consell de l'Advocacia Catalana, presidenta de la Comissió de Mediació i degana del Col·legi de Tortosa, Marta Martínez.