Les entitats convocants lamenten la poca participació en el tall de la C-55

Vora una seixantena de persones s'han reunit a la cruïlla de Can Poc Oli, lloc on hi va haver el darrer accident mortal

Tallada la C-55 a Manresa per reclamar-ne el desdoblament

Oscar Bayona

Redacció

La Plataforma no + Morts a la C-55 i la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa han tallat la carretera C-55 de les cinc de la tarda a 2/4 de 6 en memòria del veí de Viladecavalls que va morir el 10 d'agost a la cruïlla de Can Poc Oli.

Poc més d'una cinquantena de persones han participat en la protesta. Les entitats convocants lamenten la poca participació que ha tingut aquesta crida. La vicepresidenta de Federació d'Associacions de Veïns de Manresa i presidenta de l'Associació de Sagrada Família, Marina Hosta, pensa que "la gent ja està cansada de no ser escoltada".

Per Hosta, "cada vegada hi ha més resignació i la gent està menys mobilitzada, no només en el tema de la C-55, en tot". Opina que "tothom va en cotxe i tothom vol tenir bones carreteres, però a l'hora de la veritat, la gent no es mou per aconseguir coses fonamentals".

Tall de trànsit de la C-55, avui a les 5 de la tarda

Tall de trànsit de la C-55, avui a les 5 de la tarda / Oscar Bayona

A part dels membres de les entitats que han convocat la protesta, també han acudit al tall membres del grup de Junts Bages. La voluntat d'aquest grup polític ha estat "reivindicar la necessitat que les comarques centrals tinguin una autovia entre Abrera i Manresa que doni resposta a les necessitats de mobilitat".