Un detingut i un viver de marihuana amb 1.300 plantes desmantellat a Collbató

La policia també ha comissat una bossa amb 1.700 grams d'aquesta substància estupefaent preparada per vendre

Archivo - Unes manilles dels Mossos d'Esquadra

Archivo - Unes manilles dels Mossos d'Esquadra / MOSSOS D'ESQUADRA - Archivo

ACN

Un home ha estat detingut a Collbató, al Baix Llobregat, acusat d'un delicte de tràfic de drogues i d'un altre de defraudació de fluid elèctric. L'operatiu dels Mossos d'Esquadra també ha permès desmantellar un viver de marihuana a dins d'una casa d'aquest municipi que contenia 1.300 plantes. Alhora, la policia ha comissat al mateix immoble una bossa amb 1.700 grams d'aquesta substància estupefaent preparada per ser distribuïda. La detenció va tenir lloc dilluns passat, mentre que el desmantellament del viver i el comís de la substància es va produir l'endemà. L'operatiu d'aquesta setmana ha culminat una investigació que va començar pel juny.

A principis d'estiu agents de la comissaria de Martorell, conjuntament amb vigilants del municipi de Collbató, van tenir coneixement que hi podria haver una plantació de marihuana a l'interior d'una casa a la zona del Pla del Castell.

La investigació va permetre constatar el fet, mentre que els tècnics de la companyia elèctrica van constatar que el consum era molt elevat, incompatible amb un consum domèstic, així com que hi havia una escomesa clandestina amb el consegüent risc d’incendi.

En la fase d'explotació de la investigació que ha tingut lloc aquest dilluns i aquest dimarts, a més de la detenció i les plantes comissades també s'ha intervingut la infraestructura necessària per gestionar la plantació com ara làmpades, deshumificadors i ventiladors.