Un edifici de cinc plantes s’esfondra a Badalona; els Bombers busquen persones atrapades

Es tracta d'un immoble del carrer del Canigó

Els serveis d'emergència han evacuat els dos blocs del costat de forma preventiva

Un edifici de cinc plantes s’esfondra fins als baixos a Badalona

ACN

ACN

Un edifici de cinc plantes de Badalona s’ha esfondrat des del forjat de dalt fins als baixos aquest dimarts al matí i els Bombers miren si hi ha persones atrapades. Ha col·lapsat la coberta de l’àtic i ha afectat totes les plantes fins a la planta baixa dels pisos tercera (la porta segona en el cas de la planta baixa), a la zona del menjador.

L’esfondrament, que està molt localitzat, no és visible des del carrer. De moment no s’ha localitzat cap víctima i Mossos d'Esquadra i Policia Local estan fent la filiació per determinar si es troba a faltar algú.

L’edifici és al número 9 del carrer del Canigó, al barri del Raval. Els Bombers, que han activat 13 dotacions, han evacuat de forma preventiva els dos edificis del costat, el número 7 i el número 11.

Eduard Martínez, cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord, ha explicat que l’avís ha arribat al voltant de dos quarts d’onze del matí. L’edifici té planta baixa, quatre plantes estàndard i l’àtic. A la planta baixa hi ha tres habitatges, quatre als quatre pisos i un àtic: en total 20 habitatges. Es repeteix la mateixa estructura als dos edificis adjacents que s’han evacuat.