Roben quatre bonsais valorats en 2.000 euros del Celler de Can Roca

La investigació dels Mossos ha permès arrestar el lladre que es va emportar els exemplars del pati interior del restaurant

Els bonsais robats al celler Can Roca de Girona

Els bonsais robats al celler Can Roca de Girona / Mossos d'Esquadra

Eva Batlle

Robatori al restaurant Celler de Can Roca de Girona. Un home es va emportar quatre bonsais valorats en 2.000 euros i ha acabat detingut pels Mossos d'Esquadra.

Els fets es remunten a la matinada del dia 16 de febrer quan pels volts de les tres un home va aconseguir accedir a l'interior de l'establiment, en concret al pati interior.

Aquest lladre anava vestit de color blanc amb un xandall i portava una gorra, cosa que tampoc el feia passar massa desapercebut. Tot i això, va aconseguir entrar al pati interior i emportar-se quatre bonsais d'olivera, valorats en 500 euros cadascun. Per a emportar-se els arbres, va haver de fer dos viatges, és a dir, entrar i sortir dos cops del local.

Això va succeir de matinada en aquest prestigiós restaurant del carrer de Can Sunyer del barri de Taialà de Girona i aquell mateix dia al migdia, els responsables van presentar la denúncia sobre els fets als Mossos d'Esquadra.

A partir d'aquí va començar una investigació policial dels agents de la comissaria de Girona que va comptar amb les imatges de les càmeres de vigilància de la zona, vestigis i més informacions que van permetre arribar fins al lladre. Les indagacions van concloure el dia 7 de març amb la detenció del suposat lladre.

A banda, els investigadors també van poder recuperar els quatre bonsais sostrets al Celler de Can Roca feia unes setmanes i els van poder retornar als seus propietaris.

L'arrest es va fer a Girona i l'acusat és un home de 37 anys. Ha quedat acusat de ser el presumpte autor d'un robatori amb força a interior d'establiment.