RECEPTA | Amanida Waldorf amb taronja

Amanida Waldorf amb taronja

Amanida Waldorf amb taronja

Dolors Gómez

Dolors Gómez

INGREDIENTS

  • 4 pastanagues ratllades
  • 1 poma tallada a daus
  • 1 branqueta d’api
  • 1 enciam tallat a la juliana
  • 100 g col llombarda trinxada

Salsa:

  • 3 cull. nata fresca
  • suc de ½ taronja
  • suc ¼ llimona
  • sal amb herbes (porro trinxat, julivert, cibulet)
  • 1 cull. mostassa picant

ELABORACIÓ

  • Trinxem finament la branqueta d’api.
  • Tallem a la juliana l’enciam.
  • Trinxem la col llombarda.
  • Barregem el suc de taronja, el de llimona, la crema de llet, mostassa i sal. Ho deixem reposar 30 minuts a la nevera. Hi afegim la sal amb herbes.
  • Barregem la pastanaga, poma, api, enciam i col, i hi posem la salsa per sobre.