RECEPTA | Amanida Waldorf amb taronja
INGREDIENTS
- 4 pastanagues ratllades
- 1 poma tallada a daus
- 1 branqueta d’api
- 1 enciam tallat a la juliana
- 100 g col llombarda trinxada
Salsa:
- 3 cull. nata fresca
- suc de ½ taronja
- suc ¼ llimona
- sal amb herbes (porro trinxat, julivert, cibulet)
- 1 cull. mostassa picant
ELABORACIÓ
- Trinxem finament la branqueta d’api.
- Tallem a la juliana l’enciam.
- Trinxem la col llombarda.
- Barregem el suc de taronja, el de llimona, la crema de llet, mostassa i sal. Ho deixem reposar 30 minuts a la nevera. Hi afegim la sal amb herbes.
- Barregem la pastanaga, poma, api, enciam i col, i hi posem la salsa per sobre.
- Arriba un episodi de pluges a Catalunya: on i quan plourà? Aquesta és la previsió del Meteocat
- La Policia Nacional alerta sobre aquesta estafa que buida els comptes bancaris
- Mor el conductor d’una furgoneta en un accident a la C-451, a Llobera
- Viure amb lipedema, la malaltia de les dones que només s'engreixen: "Em vaig sentir alliberada quan vaig saber per què guanyava tants quilos
- Necrològiques del 9 d'abril del 2024
- El gest desagradable d'una soltera en conèixer l'afició de la seva cita a 'First Dates
- 11 fires i festes que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Inauguren un centre dedicat a pilates i ‘Gyrotònic’ a la Buresa de Manresa