RECEPTA | Alvocats farcits de formatge idiazabal

Alvocats farcits de formatge idiazabal

Alvocats farcits de formatge idiazabal

Dolors Gómez

Dolors Gómez

INGREDIENTS

  • 3 alvocats
  • 100 g formatge Idiazabal
  • 150 g tonyina en oli
  • Fulles blanques d’enciam
  • 3 cullerades soperes de vinagre de Mòdena
  • Oli
  • Sal
  • 1/4 pebrot vermell
  • 1/4 pebrot verd

ELABORACIÓ

  • Partim els alvocats per la meitat, traiem el pinyol i amb una cullera traiem tota la polpa, hem d’anar amb compte de no trencar la pell.
  • Tallem els pebrots a daus molt petits.
  • Fem la vinagreta i la barregem amb els pebrots.
  • Dins de la pell de l’alvocat, posem l’enciam tallat molt petit, a sobre una capa de la polpa de l’alvocat barrejada amb la tonyina. Ho amanim amb la vinagreta.
  • I per acabar posem llesques de formatge idiazabal per sobre.