RECEPTA | Alvocats farcits de formatge idiazabal
INGREDIENTS
- 3 alvocats
- 100 g formatge Idiazabal
- 150 g tonyina en oli
- Fulles blanques d’enciam
- 3 cullerades soperes de vinagre de Mòdena
- Oli
- Sal
- 1/4 pebrot vermell
- 1/4 pebrot verd
ELABORACIÓ
- Partim els alvocats per la meitat, traiem el pinyol i amb una cullera traiem tota la polpa, hem d’anar amb compte de no trencar la pell.
- Tallem els pebrots a daus molt petits.
- Fem la vinagreta i la barregem amb els pebrots.
- Dins de la pell de l’alvocat, posem l’enciam tallat molt petit, a sobre una capa de la polpa de l’alvocat barrejada amb la tonyina. Ho amanim amb la vinagreta.
- I per acabar posem llesques de formatge idiazabal per sobre.
- Alejandra Marisa: així és la model de 60 anys guanyadora d'un certamen de Miss Univers a l'Argentina
- Saps quantes cerveses pots beure sense donar positiu en un control d'alcoholèmia?
- Ampli desplegament per a rescatar una persona que ha caigut amb el cotxe per un barranc a Pont de Bar
- Neurocirurgia, destí de l’estudiant de Medicina a Manresa amb millor MIR
- Mor als 92 anys Lluís Vilà, president i fundador del Grup Vilà Vila
- MULTIMÈDIA | El Gósol dels primers turistes
- Necrològiques del diumenge 28 d'abril de 2024
- L'Abadia de Montserrat s'omple de turistes el dia de la patrona de Catalunya