«Ajo blanco» de festucs amb ous de salmò
INGREDIENTS
- l50 g ametlles crues
- 1 gra d’all
- 100 g festucs trinxats
- 100 g molla de pa remullada
- 2 cull. vinagre de xerès
- 150 cc oli oliva suau
- 1 pot ous de salmó
- 100 g raïm blanc o negre
- Aigua
ELABORACIÓ
- Posem en remull les ametlles crues i els festucs durant una hora.
- Triturem el gra d’all, ametlles, festucs, la molla de pa i el vinagre. Incorporem a poc a poc l’oli i anem afegint aigua fins a aconseguir una crema fina.
- Servim molt freda, decorada amb unes gotes d’oli, ous de salmó i el raïm pelat.
- Alejandra Marisa: així és la model de 60 anys guanyadora d'un certamen de Miss Univers a l'Argentina
- Saps quantes cerveses pots beure sense donar positiu en un control d'alcoholèmia?
- Ampli desplegament per a rescatar una persona que ha caigut amb el cotxe per un barranc a Pont de Bar
- Neurocirurgia, destí de l’estudiant de Medicina a Manresa amb millor MIR
- Mor als 92 anys Lluís Vilà, president i fundador del Grup Vilà Vila
- MULTIMÈDIA | El Gósol dels primers turistes
- Necrològiques del diumenge 28 d'abril de 2024
- L'Abadia de Montserrat s'omple de turistes el dia de la patrona de Catalunya