RECEPTA | Trufes de xocolata amb oli d'oliva
INGREDIENTS
- 175 g xocolata de cobertura
- 115g de nata per muntar
- 50 cc oli d’oliva verge (sabor suau)
- 50 g cacau en pols
ELABORACIÓ
- Trossegem la xocolata i hi afegim a poc a poc la nata molt calenta. En l’últim moment hi afegim l’oli i ho remenem bé. Ho posem al congelador.
- Amb l’ajut d’una cullera, formem les trufes.
- Les passem per cacau en pols i granet d’ametlla.
- A l’hora de servir, les decorem amb unes gotes d’oli i sal Maldon.
- Les servim ben fredes.
- Alejandra Marisa: així és la model de 60 anys guanyadora d'un certamen de Miss Univers a l'Argentina
- Saps quantes cerveses pots beure sense donar positiu en un control d'alcoholèmia?
- Ampli desplegament per a rescatar una persona que ha caigut amb el cotxe per un barranc a Pont de Bar
- Neurocirurgia, destí de l’estudiant de Medicina a Manresa amb millor MIR
- Mor als 92 anys Lluís Vilà, president i fundador del Grup Vilà Vila
- MULTIMÈDIA | El Gósol dels primers turistes
- Necrològiques del diumenge 28 d'abril de 2024
- L'Abadia de Montserrat s'omple de turistes el dia de la patrona de Catalunya