Les noves tecnologies permeten expressar tota mena d'ideals. Es converteixen en espais de difusió dels moviments socials, com és el cas del feminisme. Si bé manifestacions com les del Dia Internacional de les Dones, el 8M, convocades aquest dilluns es produeixen periòdicament, elements com les xarxes socials fan d'altaveu d'aquestes idees tot l'any.

Laetitia Ky

És una artista visual de Costa de Marfil que crea diverses escultures dins de la temàtica del feminisme. Totes tenen una característica en comú, les forma amb el seu cabell. Gràcies a la popularitat que ha guanyat a les xarxes socials, recentment, ha publicat el seu primer llibre, 'Love and justice'.

Leticia Dolera

És una actriu catalana i reconeguda activista. Al seu perfil d'Instagram, Leticia Dolera posa sobre la taula temes com la desigualtat entre homes i dones. La influencer també ha escrit un llibre anomenat 'Morder la manzana', una obra que s'ha convertit en referent feminista.

Paula Bonet

És una pintora i escriptora que s'ha convertit en un símbol de lluita feminista gràcies a les seves obres d'art carregades de simbolisme. Bonet convida a la reflexió sobre polèmiques i esdeveniments que tenen afectació sobre les dones de tot el planeta.

'Moderna de Pueblo'

'Moderna de Pueblo' és un perfil d'Instagram dirigida per Raquel Córcoles, una periodista, il·lustradora i escriptora, que no només aborda fets de l'actualitat sinó que també parla de qüestions que afecten les dones com podria ser l'assetjament, els sostres de vidre o els tabús femenins. La periodista mostra els seus ideals mitjançant còmics i il·lustracions.

'Femme Sapiens'

'Femme Sapiens' és un perfil d'Instagram dirigit per Helena Sotoca, que fa convergir l'art amb el feminisme. En aquest cas, la creadora de contingut mostra la seva visió particular sobre el feminisme fent servir obres clàssiques. Les reinterpreta i els hi afegeix bafarades, fent conversar els seus personatges sobre els tabús establerts a la societat.