La relació entre el futbolista Gerard Piqué i la cantant Shakira podria haver estat dinamitada per una tercera persona, segons avançaven les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez aquest dimecres a El Periódico. La noia que podria haver posat punt final a la història d'amor de 12 anys entre ambdós és «una jove rossa d'uns 20 anys», segons el mateix mitjà. Del seu perfil n'han transcendit altres aspectes com que «és estudiant i treballa com a hostessa d'esdeveniments».

«L'aparició d'aquesta noia en la vida de Piqué podria haver provocat que la parella visqui separada de manera temporal, malgrat que desconeixem la naturalesa de la relació entre ells», expliquen Fa i Vázquez. El blaugrana s'hauria traslladat des de fa un mes al seu antic pis del carrer Muntaner de Barcelona.

Fa i Vázquez han explicat que ell està «desfermat» en la nit barcelonina. Afirmen que és habitual veure'l en els reservats de les discoteques Bling Bling i Patrón «fins a les dues i les tres de la matinada».

Imatge d'arxiu de Shakira i Piqué EUROPA PRESS

Shakira n'és coneixedora

Les periodistes afirmen que Shakira, a més de ser conscient les trobades del futbolista amb una noia jove, coneix la seva identitat. En aquest sentit, Vázquez ha parlat amb diferents reporters i fotògrafs que segueixen el dia a dia del futbolista i la cantant i coincideixen a dir que la relació entre tots dos «és freda» des de fa setmanes. «A l'escola dels seus fills es deixen veure com una parella ben avinguda, però la realitat és que amb prou feines es parlen en aquests moments», apunten.

El periodista Emilio Pérez de Rozas va avançar aquest dimecres que la parella passava un dels seus pitjors moments des que es van conèixer el 2010, mentre gravaven el videoclip de la cançó del Mundial de Sud-àfrica. Tant, que el nou single de la cantant, 'Te felicito', podria estar plena de retrets cap al capità del Barça.

Ara es podrien començar a entendre els dos viatges de Shakira a Eivissa durant el mes de maig. Els va fer amb els fills que té en comú amb el futbolista, Milan i Sasha, i una amiga, però sense Piqué. «No s'entenia que ell es quedés a Barcelona, perquè estava lesionat i no jugava amb el Barça». Piqué va lesionar-se l'adductor esquerre el 7 d'abril. Es va perdre tres partits i va tornar a la gespa, en tornar va recaure i no va disputar els quatre últims partits de la temporada.

A l'espera d'un comunicat per aclarir el futur de la parella, l'exclusiva de les trobades de Piqué amb la noia no ha fet més que empitjorar la crisi sentimental. Tant, que tant ell com Shakira «estan pensant en publicar un comunicat per donar explicacions sobre la presumpta deslleialtat. No sabem si estem a prop d'un desmentiment o si anunciaran que se separen, però estan passant el pitjor moment de la seva relació», conclouen les periodistes.