Gerard Piqué i Shakira es van separar fa tres mesos, segons han pogut saber en exclusiva les ‘Mamarazzis’ d’EL PERIÓDICO, del mateix grup editorial que aquest diari. Va ser llavors quan el jugador va decidir deixar l'habitatge familiar i mudar-se al seu pis de solter, situat al carrer Muntaner de Barcelona, informen Lorena Vázquez i Laura Fa. Tot això, ha sortit després que Shakira fes públic un comunicat aquest mateix dissabte al matí.

Les dues periodistes també han pogut saber dos detalls més de la ruptura mediàtica: d’una banda, que l’entorn del jugador diu que Piqué atribueix la ruptura al «desgast de la relació», que ha durat 12 anys. Per l’altra, que va ser el futbolista qui va prendre la decisió d’emetre el comunicat aquest dissabte després de les notícies que aquest mitjà de comunicació va publicar dies enrere sobre una possible infidelitat i la crisi que patia la parella.

Shakira és conscient de l’engany i posa cara i nom a la tercera en discòrdia. «Per això ha pres la decisió de separar-se», va afegir Fa. Un dia després de l’exclusiva, dijous, les ‘Mamarazzis’ van identificar la dona: una jove rossa de 22 anys que treballa com a hostessa d’esdeveniments.

«L’aparició d’aquesta noia en la vida de Piqué pot haver provocat que la parella hagi viscut separada de manera temporal, malgrat que desconeixem la naturalesa de la relació entre ells», expliquen les periodistes.

Shakira, a l’hospital per una crisi d’ansietat

Quatre dies abans que es fes mediàtica l’exclusiva d’aquest diari que afirmava la infidelitat de Piqué a Shakira, la cantant va patir un episodi nerviós. Dissabte a la tarda hi havia els cotxes de l’artista i del defensa del Barça aparcats al marge dret d’una de les carreteres a Esplugues de Llobregat (Barcelona). Però el més impactant era la presència d’una ambulància que estava atenent Shakira, molt nerviosa i sense parar de plorar perquè estava patint un atac d’ansietat. Va haver de ser atesa per una ambulància i traslladada a la clínica Teknon de Barcelona.

Piqué, «descontrolat» en la nit barcelonina

Piqué no només «passa nits i dies» al seu pis de solter a Barcelona des de fa un mes. Vázquez i Fa van explicar els detalls de la seva nova rutina: «Està descontrolat» i «desbocat de festa», ha afirmat Laura Fa. En aquest sentit, les periodistes del cor han explicat que freqüenta, juntament amb el seu company d’equip Riqui Puig, els reservats de les discoteques Bling Bling i Patrón, situades a la zona alta de la capital catalana. I en els dos llocs «se l’ha vist acompanyat d’altres dones».